داروهای ممنوعه در سفر به عمان

داروهای ممنوعه در سفر به عمان

حمل دارو در پرواز‌های بین‌المللی قوانین مشخصی دارد که تمامی کشورهای دنیا از آن پیروی می‌کنند. از سمت دیگر همواره کشورهای مقصدی که ما قصد سفر یا مهاجرت به‌ آن‌ها را داریم قوانین خود را برای ورود دارو دارند. عمان نیز مانند تمامی کشورها قوانین مشخصی برای ورود دارو و تخلفات مربوط به این حوزه دارد که در صورت ناآگاهی نسبت به آن و اقدام به ارسال دارو یا حمل دارو به آن کشور با مشکلات مختلفی مواجه خواهید شد. این مشکلات می‌توانند از هزینه گمرک آغاز و تا جریمه‌های مالی و دستگیری و تشکیل پرونده قضایی ادامه یابند. بهترین کار در زمینه امور بین‌المللی کسب آگاهی و مشورت با متخصصان این حوزه است. برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله قوانین فرودگاهی عمان را مطالعه نمایید.

همراه داشتن دارو در سفر به عمان: نکات و توصیه‌ها

به عنوان مشاوران در زمینه سفر و مهاجرت به سلطنت عمان همواره شاهد سوالات پرشمار افراد در زمینه قوانین و مقررات حمل دارو در سفر به عمان بوده‌ایم. بسیاری از افراد در اثر ناآگاهی از قوانین حمل دارو در هنگام ورود به عمان دچار مشکلاتی با پلیس و گمرک فرودگاه‌ می‌شوند که علاوه بر معطلی و استرس، گاه جریمه نقدی برای آن‌ها در پی دارد. در زمینه سفر بین‌المللی اطلاع از قوانین و مقررات حمل دارو و داروهای ممنوعه امری ضرروی‌است. از همین رو تصمیم‌گرفتیم تا با نوشتن این مقاله به پرسش‌های شما در زمینه داروهای ممنوعه در سفر به عمان صحبت کنیم.

لیست داروهای ممنوعه

به طور کلی داروهایی با ترکیبات مخدر و روان‌گردان در تمام دنیا و پرواز‌ها ممنوع بوده و شما نباید در هنگام پرواز این چنین داروهایی را همراه خود داشته باشید.  این داروها در تمامی پرواز‌های دنیا از جمله پروازهای ورودی و خروجی به عمان ممنوع بوده و به همراه‌داشتن این دارو‌ها به منزله تخلف است. از جمله این دارو های می توان به موارد زیر اشاره کرد.

داروهای ممنوعه تزریقی در پرواز:

  • مرفین
  • متادون
  • تالامونال
  • الفتانیل
  • نالوکسال
  • پنتازوسین
  • پتیدین
  • دی هیدروبلزپریدول

شربت‌های ممنوعه در پرواز

  • فنوباربیتال
  • هیدروکسی زین
  • دکسترومتورفان
  • دکسترومتورفان بی

ترکیبات دارویی ممنوعه در پرواز

  • مرفین
  • متادون
  • کدئین فسفات
  • دیفنوکسیلات
  • متیل فندیت
  • اپیوم

عواقب حمل داروهای ممنوعه

داروهایی که به صورت بین المللی در پرواز ممنوع هستند به دلیل خاصیت مخدر و روان‌گردانی که دارند شما را با شدیدترین محکومیت‌ها مواجه می‌کنند. در این دسته از داروها که عموما از طریق خشاش یا گیاه‌شاهدانه یا دیگر گیاهان مخدری بدست می‌آیند در ایران نیز ممنوع بوده و به همراه داشتن آن‌ها موجب دستگیری و دیگر جرایم کیفری می‌شوند. در صورت حمل این داروها یا مشتقات آن‌ها بیشتر از حد مجاز و بدون مدرک و نسخه پزشک معتبر شما با شدید‌ترین محکومیت‌ها در کشور عمان روبرو خواهید شد. بسته به تصمیم نیروی پلیس و دادگاه این کشور شما ممکن است از جریمه نقدی تا حبس و دیپورت شدن از عمان مواجه شوید. راه حل ما برای پیش‌گیری از این مشکلات در دو عنوان بعدی مورد بحث قرار گرفته‌اند.

جایگزین‌های مجاز

بهترین اقدام مشورت و صحبت با دکتر متخصص و جایگزین کردن داروهای مصرفی خود با داروهای مجاز در کشور عمان است. افرادی که به دلیل دردهای شدید عضلانی و میگرن یا مشکلات عصبی نیاز به مصرف مشتقات اپیوم، مورفین و کدئین دارند، بهتر است با مشورت با دکتر متخصص نسبت به تغییر دارو اقدام کنند و پس از تطبیق بدن با دوز و نوع جدید دارو، برای سفر خود برنامه‌ریزی کنند. به خاطر داشته باشید که دارو باید حتما توسط پزشک معتبر و متخصص تجویز شده باشد و با به همراه داشتن نسخه انگلیسی دکتر و شرح درمان نسبت به حمل مقدار و نوع مجاز دارو اقدام کنید. به همراه داشتن داروهای مجاز نیز منوط به داشتن مجوز و نسخه پزشک معتبر ترجمه شده به نام ذکر شده در پاسپورت شماست که در بخش بعدی به خوبی به آن می‌پردازیم.

مدارک مورد نیاز

برای حمل دارو به هرکشوری در دنیا شما باید مقدار دارو را تنها به اندازه مدت‌ زمان اقامت خود تهیه و پس از بسته بندی محکم و پلمپ کردن در چمدان خود قرار دهید. برای به همراه داشتن داروهای مجاز شما باید دارو را به اندازه مدت مورد نیاز، همراه با نامه از پزشک متخصص به زبان انگلیسی به مسئولین فرودگاهی عمان ارائه دهید. نامه پزشک معتبر باید به زبان انگلیسی، به نام شخص بیمار و با نام ذکر شده در پاسپورت و نه به نام مستعار، شماره پاسپورت بیمار باشد و پزشک متخصص باید در نامه سابقه پزشکی، شرح درمان، لیست داروها و دوز و مقدار مورد نیاز برای مدت اقامت متقاضی ذکر شده باشد.

مراحل و شرایط حمل دارو

برای بسته‌بندی داروها حتماً از اطلاعات فرودگاه بین‌المللی مبدا کمک بگیرید. داروها باید پلمپ شده، همراه با بسته‌بندی سالم با لیست ترکیبات و نام بین‌المللی دارو باشد. داروهای تزریقی مایع بیشتر از ۱۰۰ میلی‌لیتر ممنوع بوده اما بهتر است نسبت به قوانین بین‌المللی حمل دارو از هواپیمایی خود و اطلاعات فرودگاه بین‌المللی مبدا پرس‌وجو کنید.

نتیجه‌گیری

فراموش نکنید که یک اشتباه در زمینه حمل یا ارسال دارویی در سطح بین‌المللی می‌تواند آینده شما و خانواده‌تان را تحت تاثیر قرار دهد پس برای به همراه داشتن دارو به کشور عمان نهایت دقت را به خرج دهید، از مشاوران لیدینگ عمان کمک بگیرید تا از هر اتفاق ناگوار پیشگیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up